I&DS houdt zich bezig met meubels maken en interieurbouw. Hoewel deze begrippen totaal verschillend zijn, zit daar zeker een overlapping in.

De interieurbouw is vaak een zakelijk begrip, de projecten die hierbij kunnen voorkomen zijn vaak winkelinrichting en project en kantoorinrichting.

Het meubels maken is vaak bij de particulier thuis, hierbij kunt u denken aan kleding- en boekenkasten, tafels, badkamermeubels en keukens.

Maar doordat in de interieurbouw ook wel eens een keuken of kastenwand nodig is en dat de meubels die gemaakt worden ook bijvoorbeeld in de projecten voorkomen is de genoemde overlapping verklaard.

Naast het fysiek maken van de diverse meubels kan er ook voor worden gekozen om het project geheel ´turn key´ te laten begeleiden door I&DS.

Van ontwerp, tekenwerk, calculaties, projectbegeleiding, planning, aanbestedingen tot realisatie en alles wat daar tussen in zit kunt u terecht bij I&DS.

Kennis die niet in eigenhuis beschikbaar is, wordt vanuit het landelijke netwerk geregeld.

Voordeel is dat op deze manier voor de klant maar één aanspreekpunt in het gehele traject heeft, dit vergroot de duidelijkheid en voorkomt miscommunicatie.

Werkwijze

Na kennismaking zal I&DS samen met u, zich gaan verdiepen in de functionaliteit, materiaal en kleur van het toekomstige interieur of meubelstuk.

Deze wensen en/of ideeën worden door I&DS vertaald naar een duidelijk leesbare tekening, en vaak wordt deze eerste opzet al vergezeld van een offerte met richtprijs. Na het 'finetunen' van de tekening, offerte, specifieke wensen en kleuren zal I&DS het definitieve voorstel presenteren.

Indien gewenst kan I&DS ook zorgdragen voor het leveren van de diverse stalen/monsters zodat een reeël beeld wordt gegeven van materiaal, kleur en uitvoering.

De Opdracht

Op het moment dat idee, tekening en offerte samenkomen, gaat I&DS uw wens en opdracht met de grootste zorg uitvoeren.

Immers:                          'uw wens is ons vakmanschap'

Natuurlijk hoort bij een opdracht ook een levertijd. I&DS denkt met u mee en kan naargelang de grootte van de opdracht een nauwgezette planning afgeven. Een los meubelstuk zal eerder geleverd kunnen worden al een compleet winkelinterieur. De planning kan eventueel ook in overleg met andere partijen worden opgesteld, u kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld; aannemer; stucadoor en schilder.