eriknwNa jarenlange ervaring in de interieurbouw nam Erik de Wild in 2006 de stap tot het starten van zijn eigen bedrijf. De naam I&DS is een afkorting van Interieur & Design Services. Een naam die de hele lading werkzaamheden van I&DS dekt.

Het meubelmakervak heeft Erik met de paplepel ingegoten gekregen, zijn vader Gert de Wild was van jongs af aan zelf meubelmaker en timmerman. Na de opleiding bouwtechniek was het voor Erik duidelijk, het bouwtimmerwerk was te grof voor hem. Zodoende werd gezocht naar een specifieke opleiding voor de meubelbranche en interieurbouw.Die werd gevonden in Rotterdam, waar Erik de opleiding volgde aan het ‘Hout- en Meubileringscollege’. Met specialisaties; industrieel meubels vervaardigen; antiekrestauratie en eigen ondernemerschap, werd de studie volbracht.

Met zijn gezin woont hij sinds 2008 in het landelijk gelegen Dalfsen in Overijssel. Met een eigen werkplaats aan huis en voor zijn vrouw een eigen paardentrainingscentrum ging voor het duo een lang gekoesterde droom in vervulling.

In de werkplaats van I&DS wordt al het materiaal verwerkt tot een eindproduct wat klaar is om afgeleverd te worden.